2/5/06

VOTA, VOTA SI


No parem de fer espectacle, uns fen propostes d’allargar dues hores la jornada del dia E (E = Estatut), uns altres dient doncs per què no, fen al·lusions a la seva vocació democràtica participativa (ERC), CiU dient xi, xi xi,xi, ja ens va bé. Per desprès haver-se de quedar amb carona de bocamolls, tots ells quan els serveis jurídics de la Generalitat diuen que hi ha una Llei Orgànica (d’àmbit estatal), que marca la jornada del dia E.
L’altre espectacle ens l’està oferint ERC amb els seus moviments de intent de definició pel que han de votar el dia E. La seva estructura de partit es complexa, les bases i les seves representacions territorials tenen pes en les seves decisions com a partit, però totes tenen el mateix pes?, no ho sé. Però pensar que l’assemblea d’un territori amb pocs militants té el mateix pes que una altre amb el doble, per dir alguna cosa em sembla desmesurat, o bé desprès hi ha el vot de qualitat del seu Consell Nacional ? De fet no me importa massa, però com ells en parlen doncs, pica la curiositat!
Malgrat el que decideixi ERC: no, vot blanc, vot nul, el dia E tindrem estatut per majoria absoluta.
Personalment crec que l’electorat madur d’ERC, amb sentit de la responsabilitat i coneixedors del pragmatisme polític que ens cal en aquest moments votaran SI, el mateix que faran alguns dels dirigents, però no ho poden dir i han de fer el joc, sobre tot els que tenen càrrecs en l’administració, que reconeixen que la política del pancartisme ja ha passat i ara s’ha de manar, però pobres!! Els compadeixo, per haver de reconèixer en privat i amb la boca petita jo votaré SI, però ha de predicar un altre cosa.