11/5/06

JA SÓN FORA

imatge e-noticies.com

El President Maragall ha fet el que havia de fer, dut per la incoherència, i, els dubtes sobre la postura d’ERC enfront el proper Estatut. Com ja deia en anteriors articles, la manca d’una direcció forta en aquest partit, els ha portat a prendre una decisió a contra cor, ja que les seves bases, amb més viscelaritat, que sentit de Govern s’han decantat pel No.

El cessament dels consellers i conselleres ja és un fet, ara el Govern s’ha d’equilibrar i mantenir-se fins les properes eleccions de la tardor, evidentment això implica una paralització de l’obra de Govern, preu molt alt pel nostre país, però hem de tirar endavant.

El que no em sembla de rebut és que el Sr. Carod obligui a dimitir a tots els càrrecs del seu partit en els diferents departaments en un intent desesperat de fer el boicot al Govern restant, o, volen demostrar d’aquesta manera que no estan agafats a la poltrona?. D’aquesta manera el que demostren és la manca de sentit de govern, el desconeixement del treball dins la administració i la poca o cap fidelitat institucional que tenen. Una cosa és el partit i l’altra treballar a l’administració. Entenc que pleguin el assessors i secretaris generals, doncs són les persones de confiança màxima dels consellers i conselleres, però la resta, malgrat que siguin càrrecs polítics com els directors generals, són primer administració de Catalunya que militants de partit. Això ho dic per què aquest és el sentiment de molts d’ells. Aquest càrrecs haurien d’esperar a ser cessats pel nou titular i no veure’s obligats a fugir. Tot plegat un trist paper. Però tranquils que l’administració seguirà funcionant, ja que quatre ressentits no la poden parar, i els quadres intermedis i els tècnics farem cap i mànegues per què això no passi i els ciutadans i ciutadanes del nostre país siguin atesos com sempre.

Dit això, passem al món local, i en concret a Mataró, ja que ens governa el tripartit a nivell municipal. És plantejarà el Sr. Barón fer fora als dos regidors de ERC, com podrà des de l’Ajuntament demanar el vot afirmatiu a l’Estatut si hi té regidors que li faran al campanya pel no. Això s’ha de pensar i actuar amb fermesa, ara és l’hora de fer fora a un partit que en nom de Catalunya està buscant la confrontació social, a traves dels constants insults dels seus militants (pocs) i simpatitzants, per veure els insults només cal visitar i llegir els comentaris a: http://www.e-noticies.com/ i els diferents blogs dels seus.

És una llàstima però ells han provocat aquesta situació.