29/5/06

PRECAMPANYA


El 18 de juny, tothom està convocat a participar en el Referèndum, sobre el nou Estatut. La campanya es preveu dura, per una banda el partidaris del NO, d’aquests uns (PP) inflant aires d’anticatalanisme, de dir-nos el dolent que és aquest Estatut per les persones que vivim i treballem a Catalunya. El seu objectiu es clar, fer propaganda del no, per anar en contra del govern de l’Estat, per tant, el que menys els importa és el nostre país, tot és un tacticisme partidari, que en nom d’España defensa no sé quins valors. Però segur que no són els de respecte, tolerància i llibertat.
Per l’altre banda, en el mateix segment electoral, tenim ERC, buscant raons per justificar-ne el NO, trist paper, per què per cada raó, hi ha la pregunta… Però vostès que negociaven, abans de trencar l’unitat?, per què ERC negociava, per tant es corresponsable de l’estatut que tindrem. No si val dir que el pacte el varen fer dos partits.
He llegit part de l’Estatut i hi ha coses que no m’agraden i coses que les trobo a faltar, sobre tot les que ja sabem tots, però malgrat tot, es un estatut millor del que teníem, per tant és absurd enroscar-se en el No, omplint-nos la boca de Catalunya i de salvapatries suïcides, que el que busquen es mantenir-se en el poder, per què tenen por que les seves bases marxin per la seva esquerra, ves per on!! l’equidistància ha desaparegut.

Hem de votar SI:

Per què és el millor.

Per què Catalunya no pot seguir amb l’Estatut del 79.

Per què hem de demostrar el nostre sentit d’unitat, lluny de les nostres diferències polítiques.

No hay comentarios: