17/5/07

DEBAT DARRERA DEBAT

El debat està interessant, les propostes van sorgint i de mica en mica es veu qui te capacitat de gestió per governar la nostra ciutat. Del diferents debats que hi hagut fins ara en Joan Mora i ha estat a tots, donat la cara, presentant propostes clares i fermes de la nostra federació, mentre que el sr. Baron, no va assistir al debat de la Havana menyspreant tot un col·lectiu ciutadà, que ha mostrat ganes de participació, però no tant sols en assistir a les reunions sinó fent propostes de millora reals pel seu barri.
En Joan va tornar ha estar bé, cada dia millor, i els partits del tripartit cada dia més nerviosos, en Joan va estendre la mà a esquerra, per poder pactar un possible govern nacionalista, i en Sergi Penedès ho va deixar clar, ells volen ser crossa, no volen assumir responsabilitats veritables de govern, es conformem amb el que tenen, o amb el que els hi puguin donar, per què en el fons el que es tracte es que el Sr. Teixidó i el Sr. Penedès, tinguin feina o sia poder viure a costa del erari públic, trist i patètic.
Com pot ser que unes persones que es presenten a candidats a l’alcaldia en facin renúncia pública? Aleshores per què votar-los? I el mateix amb en Sr. Graupera. Un altre cop la renúncia per part d’Esquerra Republicana de fer a nivell local pactes per un Govern de progrés nacionalista.
Ahir el debat a TV Mataró, un debat mediatitzat per 10 candidatures i per què el Partit Republicà no va assistir-hi, sinó onze. En Joan progressant i superant en el cos a cos a un Ramón Bassas nerviós, amb insinuacions difamatòries i excloents vers el nostre candidat, un professional de política local que veu perillar el seu lloc de treball, ja que si passa a l’oposició o sia a no governar, de que viurà? ja que no té ofici, fotut ha de ser trobar-se en aquesta situació.

No hay comentarios: