20/6/09

BARONS


Els barons de l'independentisme estan revoltats, el Sr. Enric Canela, plega, deixa CDC per què se sent traït. Traït de què? De que el partit no vulgui jugar amb les normes legalment establertes. Un partit com CDC, no pot caure en aventures extraparlamentàries, ha de seguir pas a pas el camí, CDC vol fer la casa gran del catalanisme. Però els personalismes encoberts en la demagògia, donen com ha resultat, que persones com el Sr. Canela abandonin el vaixell. No li desitjo sort. Doncs no tardarem massa temps veure'l donant suport al Reagrupament i potser fins hi tot ocupant un lloc en les seves llistes electorals, temps al temps .
Catalunya i el catalanisme sempre ha patit de personalismes, de salva pàtries, que volen promocionar-se, sinó veiem, la gran quantitat de plataformes. grups, grupets de gent de bona fe que segueixen a un o altre, ara sí, tot en nom de la independència del nostre país.
Dubto que aquest sigui el camí millor, el que cal és una veritable unitat, però ningú sap fer-ho. Cada BARO d'aquest grups i grupets vol tenir la seva hegemonia territorial, volen els seus minuts de glòria. D'aquesta manera el nostre país no arribarà al lloc.