5/6/09

7 DE JUNY

És cert que estem en el darrer tram de les eleccions al Parlament Europeu, en mig d'una campanya electoral, que el partits d'àmbit estatal, i d'altres partits catalans, etiqueten aquestes jordanes, de baixa intensitat, tots menys Convergència i Unió, que creu i aposta per Europa, per una Europa de les Nacions, i sobre tot per Catalunya, i que aquesta sia reconeguda com a tal en tots el àmbits europeus.

El Parlament d'Europa, cada cop tindrà més protagonisme, en aquelles coses que en afecten a tots i cadascú de nosaltres, i per tant no l¡hem de veure com una cosa llunyana i que no ens toca.

Per exemple legislar amb matèria laboral, en política de preus en intercanvi comercial, en infraestructures de comunicació terrestre, marítima i aèria;en la mobilitat laboral, en ple segle XXI, no podem pensar que únicament trobarem feina a prop de casa, els nostres fills han d'estar preparats per sortir del seu entorn immediat i poder anar ha treballar a França, Alemanya, Itàlia, etc. Per això és important Europa, ja no podem estar pensant únicament en el nostre territori, hem d'estar preparats i oberts a la globalitat d'oportunitats que ens brinda l'espai europeu, del que en formem part i que des de sempre i em estat avocats.

Per això Convergència i Unió, malgrat la crisi econòmica que ens afecta. Crisi produïda per una mala gestió econòmica del Partit Popular i del Partit Socialista, en l'actualitat, aposta per Europa, per que la nostra veu sia escoltada i les nostres propostes acceptades, per que Catalunya, torni ha estar situada en el mapa d'Europa com una comunitat que és. Per què tornem un dels motors econòmics, per aconseguir noves inversions industrials, i els nostres treballadors i treballadores, se'ls hi obrin possibilitats, de poder tornar a tenir feina.

Nosaltres no desqualifiquem a ningú, no pengem fotografies de líders polítics de fora de casa culpant-los de la mala gestió que han tingut els Governs del PP i del PSOE, nosaltres únicament parlem d'allò que creiem que podem fer i farem si tenim un bons resultats, per això som l'únic partit polític que defensa i defensarà Catalunya dins el Parlament d'Europa per aconseguir polítiques socials, econòmiques i ambientals que millorin la nostra situació. Per això cal votar Convergència i Unió.