5/12/06

DESPRÈS D'UN TEMPS

Desprès d’un temps de silenci i reflexió tornem a estar entre vosaltres, per a tornar a comentar aquelles coses petites o grans que ens poden afectar o no.
Moltes són les coses que han passat des de el darrer article, no tinc ganes de fer cap valoració de les darreres eleccions al Parlament de la nostra Nació, hom ho ha fet, ara cal mirar el futur, i viure amb intensitat el present.
La nostra ciutat va tirant, tenim projectes com el front marítim, millora de carrers, pàrkings, obres i moltes obres, problemes de circulació pendents, manca d’habitatges, malgrat les construccions noves. Els joves es troben amb lloguers cars, sous baixos, una espiral de difícil solució.
Molts joves que ara tenen 25 anys han crescut amb un govern socialista a la nostra ciutat, no coneixen cap manera més de govern ciutadà, han vist créixer la seva ciutat, amb l’especulació urbanística, la desaparició de cinemes i teatres, el tancament d’empreses del sector tèxtil, la marxa d’empreses cap a pobles del voltant i fins i tot més lluny, el govern socialista deixant perdre ocasions. Coses ben fetes també hi són, però els problemes també hi són.
Aviat d’aquí uns mesos tindrem eleccions municipals, és l’hora de fer canvis, un quart de segle de govern socialista no dona per més, ara toca un govern de progrés, un govern amb un model de ciutat, preocupat per les polítiques socials i amb la intenció de trobar-ne solucions, un govern municipalment compromès, culturalment equitatiu, nacionalment clar. I això ho dic per què Mataró enaMORA.

no et deixis atrapar

no et deixis atrapar